torstai 13. kesäkuuta 2013

Tiivistymistä viime kesästä

Tiistaina se sitten loppui, nimittäin helle. Monta viikkoa ehdittiinkin mennä jo pelkillä maksimekoilla, mutta nyt on aivan pakko pukea pitkää lahjetta päälle. Jotenkin oli unohtunut jo, millainen on tyypillinen suomalainen kesä. Viime kesien lempparihousuja aamulla päälle heittäessä - kauhesssa kiireessä tietenkin, tuli sitten todettua, että keväinen päätös olla ostamatta uusia kesähousuja "eihän kesällä housuja käytetä" oli aivan uskomattoman naiivi.

Viime kesästä on tiivistytty nimittäin yhden, ehkäpä jopa kahden koon verran, eivätkä aiempien kesien housut istu enää mistään kohtaa. Painoa ei ole pudonnut kuin ehkä 5kg viime kesään nähden, mutta tiivistymistä on tapahtunut senkin edestä. Harmittaa todella paljon, etten ottanut mittoja vuoden alussa, jolloin aloin treenata kuntosalilla tavoitteellisesti. Onneksi löytyy kuitenkin kuvat niiltä ajoilta :)

Selkeää muutosta on ehdottomasti nähtävissä, mikä motivoi jatkamaan. Käsistä ja olkapäistä oon saanut esille aivan uusia lihaksia ja reisistä sen sijaan on ehdottomasti lähtenyt rasvaa pois. Treeni sujuu kovaa ja vaihtelevat treenikaverit sekä paikat pitävät menon mielenkiintoisena. Pientä päivitystä treeniohjelmaan ois toiveissa saada kesän aikana. Syömisen kanssa painitaan yhä päivittäin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti