maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannuksen koonti

Oma juhannusaattoni lähti käyntiin kuudelta aamulla City Gymillä. Viikon ensimmäinen treeni ja vuorossa oli jalat. Arvatenkin sain olla salilla suhteellisen rauhassa, lähes yksin koko treenin ajan. Treeni kulki hyvin, liekö mielessä ollut kova puristus ennen kesälaitumia.

Treenin jälkeen lähdin junalla suoraa Tampereelle, josta äitini sitten kävi poimimassa mut maalle. Juhannusaattona nautittiin aurinkoisesta säästä ja grillailusta. Olin etukäteen viikon alussa kirjoitellut äidilleni kauppalistan, mitä haluaisin syödä ja kaikki toiveeni oli ilokseni toteutettu. Tehtiin äidin kanssa aivan ihana juhannussalaatti: muutamaa eri saaattia (mm. omasta kasvimaasta), kirsikkatomskuja, tuorekurkkua, hunajamelonia, feta-juustoa, ruohosipulia (myös omasta maasta), mansikoita ja herneenvarsia. Grillissä valmistui kuhaa sekä useaa erilaista grillilihaa, uusia perunoita unohtamatta. Kuvassa näkyy myös paheeni, valkoviini, jota rakastan nauttia erikoisillallisilla. Onneksi näitä erikoisillallisia mahtuu yleensä vain muutama kuukauteen, niin ei mene tehty työ aivan hukkaan.

Juhannusaaton iltaan kuului myös kavereita, kokko ja juhannusjuhlat. Nukkumaan pääsin suhteellisen aikaisin, ja juhannuspäivänä suunnattiin heti Lielahden GoGo Expressin avauduttua klo. 12 rinta & selkä -treeniin kaverini kanssa. Lielahden GoGo Express on aivan mahtava sali. Ainut, mitä olen mun treeneissä kaivannut, on ollut sissy-kyykky ja hack-heilurikyykky, mutta muuten sali on niin laaja, että sieltä löytyy useita vaihtoehtoja saman liikkeen suorittamiseen. Myös aerobisista laitteista löytyy jos jonkinmoista vaihtoehtoa, eikä vuoroa varmastikkaan joudu odottamaan. Kertamaksu kustantaa 7,5€, mikä ei kirpaise sitten ollenkaan. Kuukausimaksu on 18€, mikä on aivan käsittämättömän edullinen!  Sali on vieläpä sellainen korkea ja ilmava tehdasrakennus, mistä tykkään tosi paljon. Jos asuisin Tampereella, tai vielä maalla, kävisin varmasti täällä!

Sunnuntaina palailin stadiin kuudeksi ja suuntasin City Gymille vielä käsi- & olkapäätreeniin. Olin kyllä niin lähellä skipata treenin, koska junamatka oli kaikkea muuta kuin viileän rento ja olin jotenkin todella nuutunut. Onneksi sain itseni kuitenkin salille.

Kokonaisuudessaan juhannus sujui todella rennosti ja nauttien kokonaisesta kolmesta lomapäivästä :) Vielä tämä viikko kaikkea kolmea työtä yhtäaikaa, sitten loppuu työharjoittelu. En varmastikkaan tiedä, mitä tehdä kahdeksalla lisätunnilla päivässä, hullaannun täysin varmasti !! :)2 kommenttia:

  1. ja nyt et kehitä harjottelun tilalle lähes MITÄÄN :D ainakaan kouluuun tai työhön liittyvää ;)

    VastaaPoista
  2. Ihana Emilia ;D ! Sosiaalisen elämän jälleenrakennus harkinnassa ;) !

    VastaaPoista