torstai 20. kesäkuuta 2013

Juhannustreenailuja

Heiiiiij, Juhannus on ihan pian täällä! En malta pysyy aloillani sekunttiakaan, Juhannus on ehdottomasti mun lempi juhlapyhä. Digaan jussista siks niin paljon, että se vietetään aina maalla. Silloin saunotaan, uidaan, syödään hyvin ja nautitaan parhaasta seurasta. Kyllä sen huomaa, kun tyttö on maalta kotosin :D

Tän juhannuksen vietän vanhempieni luona eli kotimaisemissa. Sellainen fiilis, että tässä on tullut jo tarpeeksi monta jussia juhlittua niin railakkaassa seurassa, että nyt jotain rauhallisempaa. Päätöstä tukee myös tän hetkinen fyysinen- ja henkinenkantti. Kuluneelle neljälle työpäivälle kertyy tunteja 61 ja salilla on vietetty pyöreet nolla. 

Ei tekosyitä - niin kuin olen kirjoittanut. Mutta kun ylös nousee 4:50, työskentelee 5:30-21:30 ja menee nukkumaan palttiarallaa yhdeltätoista, jää jäljelle neljä tuntia, josta 2-2,5h menee matkustamiseen. Viimosen tunnin istuu koomassa joko tv:n edessä tai seisoo suihkussa..

Onneksi asiaan on tulossa muutos. Onhan tässä jo viis kuukautta painettu tällaista tahtia. Olo on kuin supernaisella, tai ehkä pikemminkin kuin narkkarilla. Eteenpäin vie vain kahvi ja energiajuoma. Työharjoittelu loppuu kesäkuuhun ja jäljelle jää vain kaksi osa-aikatyötä :) Whii! Toivon, että sosiaalinen elämäni herää uudelleen henkiin ja ehdin nauttimaan kesästä muullakin kuin City Gymillä.

Loppuviikolle on luvassa siis rentoutumista, urheilua, terveellistä elämää ja ennen kaikkea nauttimista hetkestä. Luvassa blogipäivitystä aamuaerobisesta sekä improvisoidusta salitreenistä maalla.

Ihanaa juhannusta kaikille! :)


Sunnuntain käsi & olkapää -treeni @ City GymEi kommentteja:

Lähetä kommentti