sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Iso paha flunssa

Viime viikko meni lepoviikkona lepopäivien sijaan. Maanantaina jouduin pettymyksekseni toteamaan saaneeni flunssan. Jostain järjettömästä syystä mulla on tapana sairastaa flunssaa vähintään muutaman viikon, ja jos esimerkiksi saan angiinan, saattaapi siinä vierähtää vaivatta jopa kolme kuukautta. Syylläkin siis tuskastelin tulevaa treenitaukoa. Samalle viikolle olin suunnitellut myös oleellisten tavaroiden muuton uuteen kotiin. Sängyn, tv-pöydän ym. kantaminen ei vissiin kuulu flunssaviikon ohjelmaan. Keskiviikkona painin jo omantunnontuskien kanssa. Aloin epäilemään, että mieleni käyttää flunssaa kierona tekosyynä olla poissa salilta, aivan kun se voisi petkuttaa mua.

Perjantaina tuntui jo siltä, että alan pian vuotaa energiaa jos en pääse sitä kuluttamaan. Lauantaina töiden jälkeen suuntasin salille rinta & selkä -treeniin. Nokkelana jätin lauantailta pudotussarjat poies, ettei tekis heti rankkaa reeniä, mutta kappas, sunnuntaina se olikin jo unohtunut. Sunnuntaina tein käsi & olkapää -treenin täyspitkillä toistoilla ja pudotussarjoilla. Viiden päivän treenitauko tuntui normaalia enemmän kipeytyeinä lihaksina, mutta voi luoja, kuinka onnelliseksi se tekeekään! Flunssakaan ei pahentunut viikonlopun treeneistä, joten oon niin tuplaonsku :))

Huomenna on luvassa jalkatreeni 8 päivän tauon jälkeen. Oon päättäny jo, että meen tekeen sen ihan uskomattomalla agrella! Tällä viikolla on tarkoitus kiinnittää myös erikoishuomiota ruokavalioon. Kropasta näkee, että rasvoja olisi hiilareiden lisäksi syytä jättää popsimatta. Tuplapyhän takia sunnuntainen kauppareissu jäi vähän köyhäksi, kun Alepan ovi ei auennutkaan, joten teen vasta tänään tämän viikon safkat. Uudessa isommassa keittiössä on helppoo hymyillä.

Energistä viikonalkua vaikka aurinko onkin tällä hetkellä piilossa :) !


Lauatain rinta & selkä -treenistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti