perjantai 2. elokuuta 2013

Levoton kuntosalitestaaja part. 3.

Ensimmäinen päivä takana! Oon suhteellisen tyytyväinen siihen, miten eilen tuli pysyttyä ruodussa.  Yhden holtittomasti syödyn kuukauden jälkeen lähes täysin hiilariton päivä aiheutti shokin, ainakin henkisesti.  Puuroa menikin sitten aamu- ja iltapalaksi :D Liikaa tuli siis syötyä, mutta sentään "hyviä" juttuja :)

Kaiken lisäksi mun kämppäkaveri lähti kuukaudeksi Jenkkeihin ja jätti mut ihan yksin. Mun mielestä ois ollut ihan reilua, että hää ois tuonu mulle seuraks koiran, tai vähintäänkin kultakalan, mut ei. Kattotaa mimmonen eläintarha tai spurgula meidän kolmio on kuukauden päästä kun oon yksinäisyyteni haalinut kaikkea mukavaa :D

Kirsikkana kakun päällä palasin vielä lomalta töihin ja vietän pian karseinta viikkoa kuukaudesta, joten
kiitos ja anteeksi siis kaikki ihanat ystäväni töissä ja vapaalla, jotka joutuvat kuuntelemaan russutustani vielä hetken aikaa <3

Tänään aamulla työpaikan palaverissa pidättäydyin kaikista herkuista: makeista ja leivästä. Oon niin ylpeä taas ittestäni, että sen kunniaksi lähden kohta kaupoille katselemaan sporttivaatteita :P Eikös niitä palkintoja ja välitavoitteita pitänyt aluksi olla usein ;)

Paliksen jälkeen kävin testaamassa EVO kuntosalin Leppävaarassa. Yritän minimoida turhaa aikaa vievää matkustamista stadin keskustaan, kun voisin sporttailla työpaikkanikin vieressä. Ehdottomat plussat ovat EVOn aukioloajat: 365 päivää vuodessa, joka päivä klo. 05-24. Selloon saapi myös auton parkkiin aina ja ilmaiseksi, mikä on kamalan kiva juttu, kun vettä tulee kaatamalla vaakatasossa! Kuntosali näytti todella uudelta ja erittäin siistiltä. Laitevalikoima oli hieman niukka jalkatreeniä ajatellen, mutta käsille & olkapäille sekä selälle & rinnalle näytti olevan kattavasti laitteita. Mielikuvitusta käyttäen saa kuitenkin todella monipuolisen treenin, ja vapaiden painojen enempi käyttö omaan treeniini on enemmän kuin tervetullutta. Tilaa ja korkeutta riitti, ikkunoista tuli mukavasti valoa muutenkin kivasti valaistuun saliin. Ainoa järkytys tuli salilla soivasta musiikista :D ehkä olen liikaa tottunut hardstyleen treeneissäni, sillä se luritus, mikä soi, ei ainakaan tsempannut nostamaan rautaa :P Naisten suihku- ja pukuhuonetilat ovat käytännölliset, vain saunaa jää ajoittain kaipaamaan. EVOn kuukausimaksu on vain 39,90€/kk, eikä asiakkuudella ole sitoutumisaikaa.

Itseäni kutkuttaisi vielä ennen päätöstä kuitenkin testata SATS Leppävaara, ehkä noita muitakin! En liiemmin ehdi käymään noissa ryhmäliikunnoissa, mutta ne olisivat ihan mukava lisä edes välillä. Onko teillä kokemuksia muista Leppävaaran kuntosaleista ? :)

EVO Leppävaara
Back on track!6 kommenttia:

 1. Moikka Emmi! Mahtavaa lueskella sun fitnesselämästä! Helsingissä asuessa mä kävin Fressilla, sillon kun on muistaakseni toimipaikkoja niin Simonkadulla, Leppävaarassa kuin Vuosaaressakin. Oli helppoo mennä aukioloaikojen mukaan just sille salille kuin vaan kerkes. (: Mukavaa viikonloppua! -Hannis-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Hannis :) En olekkaan kokeillut Fressiä! Itselläni nuo aikataulut ovat vaan niin epäsäännöllisen kummalliset, että yleensä en ryhmätunneille ehdi, enkä niistä siitä syystä ole halukas maksamaan :) Toisaalta, saattaapi jokin näistä tarjota myös ylivoimasen hyvän kuntosalipuolen, niin silloin voisi tietenkin harkita :) !

   Poista
 2. EVO on kyllä tosi toimiva ja viihtyisä sali mutta musiikin suhteen osuit oikeaan :D Omat napit vaan korville! Btw tuo 365 ei ihan pitänyt paikkansa, pääsiäisenä olivat päivän kaksi kiinni (pääsimpähän pätemään)

  Tsemppiä reeneihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi! Luulin, että pääsen nauttimaan juuri juhlapyhinä treenaamisesta, mikä suhtellisen monella salilla on mahdotonta. Mun mielestä hyvät vapaa päivät menee hukkaan jos ei pääse edes salille :D !

   Poista
 3. Kannattaa rauhassa kokeilla ennen kuin sitoutuu mihinkään! Todella energisoivaa lukea blogiasi! Olet niin positiivinen ja näytät hyvää esimerkkiä nuorille sekä myös varttuneemmille lukijoillesi. ;)

  AURINKOISTA elokuun jatkoa!

  Born Grown

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Päädyin hankkimaan jäsennyyden tänne kuntosali EVOlle pikaisen tarpeen ja hinnan edullisuuden vuoksi. Tyytyväinen olen ollut päätökseeni, kunhan en unohda omia nappikuulokkeita kotiin :D !

   Poista